Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 00:42
MedInfo
Εκτύπωση σελίδας  Στείλ'το σε φίλο 
 


Θεματική Αναζήτηση:


Υγεία & Άντρας
Μη επεμβατικά για άνδρες
Επιμέλεια: Απόστολος Μαζιώτης - Πλαστικός Χειρούργος 
Πηγή: www.apostolosmaziotis.gr   
Δημοσιεύθηκε: Στις 15/04/2009 ώρα: 10:45
Μικρότερη γραμματοσειρά Επαναφορά γραμματοσειράς Μεγαλύτερη γραμματοσειρά
Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνδρες ενδιαφέρονται για την εικόνα τους. Γι’ αυτό το λόγο καταφεύγουν σε μη επεμβατικές λύσεις σε σκοπό τη διόρθωση ατελειών τόσο πρόσωπο όσο και στο σώμα.
Μερικές από αυτές είναι οι παρακάτω.

Botox Με τη χρήση μιας μικροσκοπικής βελόνας εγχύεται ελάχιστη ποσότητα του φαρμάκου στα σημεία που έχουν καθοριστεί. Η όλη διαδικασία δε διαρκεί περισσότερα από 10 λεπτά και δεν προκαλείται καθόλου πόνος, παρά μόνο μια στιγμιαία ενόχληση στο σημείο που γίνεται η θεραπεία. Μπορεί να δημιουργηθούν μικρές κοκκινίλες οι οποίες εξαφανίζονται μετά από 5-10 λεπτά. Μετά από μια εβδομάδα τα αποτελέσματα θα είναι ορατά και χρειάζονται συνήθως 2-3 θεραπείες τον χρόνο για συντήρηση ώστε να μην εμφανιστούν και πάλι οι ρυτίδες

Υαλουρονικό οξύ Είναι μια μέθοδος εξάλειψης των ρυτίδων του προσώπου.. Δεν είναι ζωικής προελεύσεως και δεν χρειάζεται δοκιμή όπως το παλαιότερο κολλαγόνο. Η κάθε συνεδρία γίνεται με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας και διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 8 με 12 μήνες.

Αποτρίχωση Πολλοί άντρες έχουν έντονο πρόβλημα τριχοφυΐας τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, αυτό οφείλεται σε κληρονομικούς παράγοντες, ορμονικές διαταραχές ή από λήψη φαρμάκων. Η εξάλειψη της γίνεται με laser με μια δέση φωτός η οποία διαπερνά το δέρμα καταστρέφοντας τον θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει τον δερματικό ιστό. Η θεραπεία πρέπει να γίνει πάνω από 1 φορές για καλύτερα αποτελέσματα και ο ασθενής επιστρέφει την ίδια ώρα σπίτι του.

Χημικά peelings Περιέχουν τους γλυκολικό οξύ και ορισμένες φορές και αζελαϊκό  οξύ, τα οποία είναι πλέον κατάλληλα για τα χημικά peelings, λόγω της αυξημένης κερατολυτικής τους ικανότητας σε σχέση με τα άλλα α-υδροξυοέα. Προκαλείται ένας ερεθισμός με σκοπό την απομάκρυνση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος, ενεργοποιώντας αντιδραστικά την ταχύτερη παραγωγή των κυττάρων, με αποτέλεσμα την ανανέωση του δέρματος, έτσι ώστε αυτό να είναι πιο υγιές, λαμπερό, περισσότερο συμπαγές και ανθεκτικό. Μετά το peeling χρησιμοποιείται μαλακτική κρέμα πρωί και βράδυ για 2-3 ημέρες.
Επιστροφή


Αναλύσεις - Μελέτες
Γρίπη - H1N1
Παιδεία και Κοινωνία
Ασφαλιστικό
Ασφαλιστικό - Κόμματα
Ασφαλιστικό - Οικονομία

Μας ενδιαφέρει όλους
Διατροφή
Αλλεργίες
Aids / HIV
Διαβήτης
Ισορροπημένη Διατροφή
Εγκυμοσύνη
Καρδιολογικά Θέματα
Καρκίνος
Ουρολογικά Θέματα
Παχυσαρκία
Πνεύμονας...Ζωής
Οφθαλμολογία
Σεξουαλική Υγεία
Στοματική Υγιεινή
Το Γνωρίζατε αυτό;
Ορθοπεδικά Θέματα
Περιοχή μελών
* Ξέχασα τον κωδικό
*Εγγραφή νέου μέλους
Θέματα
Υγεία & Οικογένεια
Υγεία & Πρόληψη
Υγεία & Άντρας
Υγεία & Γυναίκα
Υγεία & Παιδί
Υγεία & 3η Ηλικία
Υγεία & Ομορφιά
Υγεία & 4 Εποχές
Υγεία & Διατροφή
Υγεία & Ευ Ζήν
Υγεία & Sex
Ψυχική Υγεία

Newsletter
Newsletter
Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Οι πληροφορίες οι οποίες παρέχονται στον διαδικτυακό τόπο medinfo.gr δέν έχουν συμβουλευτικό,
αλλά καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα. Παρακαλόύμε συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.


© 2020 Medinfo   Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.