Σαββάτο 30 Μαΐου 2020 01:45
MedInfo
Εκτύπωση σελίδας  Στείλ'το σε φίλο 
 


Θεματική Αναζήτηση:


Υγεία & Ομορφιά
Face Tite και το Neck Tite - μη επεμβατικές τεχνικές
Επιμέλεια: Κεραμίδας Ευάγγελος - Πλαστικός Χειρουργός 
Πηγή: www.evangeloskeramidas.gr   
Δημοσιεύθηκε: Στις 08/02/2011 ώρα: 10:30
Μικρότερη γραμματοσειρά Επαναφορά γραμματοσειράς Μεγαλύτερη γραμματοσειρά
Με το πέρασμα του χρόνου περιβαλλοντικοί και κληρονομικοί παράγοντες επιδρούν αρνητικά στη ελαστικότητα της επιδερμίδας και τη νεανική όψη του προσώπου μας. Οι αποτελεσματικές τεχνικές Face Tite και Neck Tite μας προσφέρουν την ιδανική λύση για το τοπικό πάχος, τη σύσφιγξη σε περιοχές όπως το πιγούνι και τα μάγουλα, καθώς και στη σμίλευση του περιγράμματος του προσώπου.

Το Face Tite και το Neck Tite παρέχουν την πλέον σύγχρονη μη επεμβατική λύση για αποτελέσματα αντάξια ακόμη και της ρυτιδεκτομής (facelift).

Τι είναι το Neck Tite;
To Neck Tite το πιο καινοτόμο σύστημα για τη μείωση του περιττού λίπους σε περιοχές περιορισμένης επιφάνειας, όπως ο λαιμός, οι βραχίονες και η εσωτερική επιφάνεια των γλουτών. Η λειτουργία του βασίζεται στην θερμική σύσπαση της επιδερμίδας και τη σμίλευση των προβληματικών περιοχών και την εξάλειψη της δερματικής χαλάρωσης.

Τι είναι το Face Tite;
To Face Tite αποτελεί την ιδανική λύση για τη σύσφιγξη της επιδερμίδας σε περιοχές περιορισμένης επιφάνειας όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια, το μεσόφρυο, το μέτωπο και η περιοχή γύρω από τα χείλη.

Τo Face Tite και το Neck Tite (ή Οι μη επεμβατικές αυτές τεχνικές) πρέπει να εφαρμόζονται (ή γίνονται) ταυτόχρονα;Ανάλογα με το προσδοκώμενο αισθητικό αποτέλεσμα, ο πλαστικός δύναται να επιλέξει είτε το συνδυασμό είτε τη μεμονωμένη χρήση των δυο αυτών τεχνικών.

Για ποιο λόγο είναι να προτιμήσει κανείς αυτές τις τεχνικές από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση;
Η λιποαναρρόφηση στην περιοχή του λαιμού, ιδίως σε ασθενείς με εκτεταμένη δερματική χαλάρωση, δεν έχει συνήθως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συγκρίνοντας τις τεχνικές αυτές με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση για τη συγκεκριμένη περιοχή, τα αποτελέσματα είναι σαφώς καλύτερα λόγω της άμεσης σύσφιγξης της επιδερμίδας που προκαλεί η θερμική ενέργεια του Neck Tite / Face Tite.

Είναι καλύτερες και από την ρυτιδεκτομή (facelift);
Αποφεύγοντας την επεμβατική διαδικασία, ο ασθενής βιώνει μια πιο ήπια και λιγότερο τραυματική λύση αισθητικής χειρουργικής, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τη μετεγχειρητική ανάρρωση (ελάχιστος πόνος, εκχυμώσεις, οιδήματα, κ.α.).

Πόσο γρήγορα φαίνονται τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν άμεσα ορατά, με ακόμα πιο εμφανή αποτελέσματα σε διάστημα 6-12 εβδομάδων μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Και οι δυο τεχνικές βασίζονται στην χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας RFAL με την οποία εξασφαλίζεται θερμική λύση του υποδόριου λίπους με ταυτόχρονη σύσφιγξη του συνδετικού ιστού. Η τεχνολογία RFAL χρησιμοποιείται επίσης και στην μέθοδο Body Tite.
Oι μέθοδοι Neck Tite και Face Tite μαζί με το Body Tite αποτελούν μια πολύ καλή συνδυαστική θεραπεία για περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, τα χέρια και άλλες περιοχές με επιπλέον συσσώρευση λίπους και δερματική χαλάρωση.

Επιστροφή


Αναλύσεις - Μελέτες
Γρίπη - H1N1
Παιδεία και Κοινωνία
Ασφαλιστικό
Ασφαλιστικό - Κόμματα
Ασφαλιστικό - Οικονομία

Μας ενδιαφέρει όλους
Διατροφή
Αλλεργίες
Aids / HIV
Διαβήτης
Ισορροπημένη Διατροφή
Εγκυμοσύνη
Καρδιολογικά Θέματα
Καρκίνος
Ουρολογικά Θέματα
Παχυσαρκία
Πνεύμονας...Ζωής
Οφθαλμολογία
Σεξουαλική Υγεία
Στοματική Υγιεινή
Το Γνωρίζατε αυτό;
Ορθοπεδικά Θέματα
Περιοχή μελών
* Ξέχασα τον κωδικό
*Εγγραφή νέου μέλους
Θέματα
Υγεία & Οικογένεια
Υγεία & Πρόληψη
Υγεία & Άντρας
Υγεία & Γυναίκα
Υγεία & Παιδί
Υγεία & 3η Ηλικία
Υγεία & Ομορφιά
Υγεία & 4 Εποχές
Υγεία & Διατροφή
Υγεία & Ευ Ζήν
Υγεία & Sex
Ψυχική Υγεία

Newsletter
Newsletter
Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Οι πληροφορίες οι οποίες παρέχονται στον διαδικτυακό τόπο medinfo.gr δέν έχουν συμβουλευτικό,
αλλά καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα. Παρακαλόύμε συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.


© 2020 Medinfo   Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.