Κυριακή 31 Μαΐου 2020 15:22
MedInfo
Εκτύπωση σελίδας  Στείλ'το σε φίλο 
 


Θεματική Αναζήτηση:


Μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο  πρόβλημα στύσης, σε   όσους άνδρες   δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή, προσφέρει  η τοποθέτηση πεικής πρόθεσης!!!

Η  «επαναστατική» αυτή λύση, η οποία  προσφέρει  ξανά και πάλι - αλλά αυτή τη φορά μόνιμα- τη χαρά του έρωτα σε εκατομμύρια άνδρες στον κόσμο, παρουσιάστηκε στο 19ο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο.

«Η πεική πρόθεση είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δυο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου και τοποθετείται  κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους» τόνισε ο κ  Αθανάσιος Αρχοντάκης, διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ο οποίος έκανε και την παρουσίαση στο συνέδριο.

«Δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και  ικανοποίηση  στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους  σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με τις άλλες  θεραπείες» συμπλήρωσε ο κ Αρχοντάκης.

Όπως εξήγησε ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου η τοποθέτηση πεικής πρόθεσης γίνεται σε άνδρες οι οποίοι:

- Δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή, που τους συνιστά ο γιατρός τους.
- Η χρήση της φαρμακευτικής αγωγής  προκαλεί σοβαρές παρενέργειες λόγω συνυπάρχουσας νοσηρότητας.
- Επιθυμούν μια ΜΟΝΙΜΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Η συντριπτική υπεροχή της πεικής πρόθεσης, έναντι των άλλων «θεραπειών» είναι  γεγονός διότι:

- Είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και δεν απαιτεί «προετοιμασία» και αναμονή του άνδρα( όπως συμβαίνει με τα φάρμακα από το στόμα και τις πεικές ενέσεις).
- Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας.
- Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.

Τοποθέτηση και λειτουργία της πεικής πρόθεσης
                                             
Η τοποθέτηση της πεικής πρόθεσης γίνεται  από εκπαιδευμένους χειρουργούς-ουρολόγους με μια απλή επέμβαση , η οποία πραγματοποιείται με ραχιαία νάρκωση ( από τη μέση και κάτω).

«  Ο χειρουργός-ουρολόγος με τομή δυο εκατοστών στο δέρμα, στην συμβολή του οσχέου και του πέους σε μη ορατό σημείο για αισθητικούς λόγους τοποθετεί την πεική πρόθεση» τόνισε ο κ Αρχοντάκης.

Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τη μία ώρα και απαιτείται νοσηλεία μόλις μιας ημέρας στο νοσοκομείο. Η επέμβαση δεν εγκυμονεί σχεδόν κανένα κίνδυνο, όπως και η χρήση της. Μάλιστα στην Ελλάδα βρίσκεται και είναι διαθέσιμη η πλέον εξελιγμένη πεική πρόθεση, που ονομάζεται «AMS 700 MS» και προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα :

- Ειδική επικάλυψη από μείγμα αντιβιοτικών InhibiZone που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο επιμόλυνσης.
- Ειδική αντλία ελέγχου MS (Momentary Squeeze) με την οποία επιτυγχάνεται η στιγμιαία χαλάρωση του πέους μετά την σεξουαλική επαφή.
- Η αποτροπή της ακούσιας στύσης (διαθέτει ειδική ανεπίστροφη βαλβίδα Lock-Out).

Αξίζει να τονιστεί  ότι μετά την τοποθέτηση υπάρχει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, δηλαδή η πεική πρόθεση δεν  είναι ορατή και αντιληπτή από τη σύντροφο είτε το πέος βρίσκεται σε στύση είτε σε χαλάρωση.

Επίσης το κόστος της τοποθέτησης καλύπτεται απ όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η επέμβαση πραγματοποιείται στις ουρολογικές κλινικές των δημοσίων νοσοκομείων  αλλά και στα ιδιωτικά θεραπευτήρια

Τέλος απαλλάσσει  τον άνδρα από το μόνιμο  σημαντικό κόστος των άλλων θεραπειών ( φάρμακα από το στόμα και πεικές ενέσεις). Ήδη σύμφωνα με στοιχεία τα τελευταία χρόνια 1000 Έλληνες απολαμβάνουν και πάλι τον έρωτα χάρις στην πεική πρόθεση. Ο μέσος όρος ηλικίας  αυτών που έχουν τοποθετήσει πεική πρόθεση είναι 65 χρόνων (44 ο νεότερος και 78 χρόνων ο μεγαλύτερος).

Τριάντα ημέρες μετά την τοποθέτηση ο άνδρας μπορεί να ενεργοποιήσει την πεική πρόθεση , ασκώντας ελαφρά πίεση στην αντλία ελέγχου, η οποία είναι τοποθετημένη εντός του οσχέου . Αμέσως μετά την ερωτική του επαφή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χαλαρώνει και πάλι το πέος του.  
                               
Συγκριτικά αποτελέσματα

Πρόσφατη κλινική μελέτη απέδειξε ότι η τοποθέτηση πεικών προθέσεων είχε ως αποτέλεσμα την πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση των ανδρών  και των συντρόφων τους ,σε σύγκριση με τα φάρμακα από το στόμα και τις ενέσεις.

Συγκεκριμένα :

- Το ποσοστό ικανοποίησης μετά την τοποθέτηση πεικής    πρόθεσης έφτασε το 93%.
- Με τη λήψη φαρμάκων μόλις το 51%.
- Και με τη χρήση πεικών ενέσεων 40%.

Τα αποτελέσματα αυτά  καθημερινά  οδηγούν όλο και περισσότερους άνδρες στη μόνιμη  αντιμετώπιση του προβλήματος της στυτικής τους δυσλειτουργίας με την τοποθέτηση πεικής πρόθεσης. Έτσι σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία περισσότεροι από 100 άνδρες την ημέρα σε ολόκληρο των κόσμο προχωρούν στην τοποθέτηση πεικής πρόθεσης .

Πόσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης

Στην  Ελλάδα δυστυχώς αυξάνει χρόνο με το χρόνο ο αριθμός των ανδρών, οι οποίοι για διάφορους λόγους, εμφανίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Σύμφωνα με στοιχεία σήμερα περισσότεροι από   400.000 άνδρες αντιμετωπίζουν  πρόβλημα.

Τα στατιστικά στοιχεία είναι δυσοίωνα καθώς σύμφωνα μα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας περισσότεροι από 43 εκατομμύρια άνδρες στην Ευρώπη και εκατοντάδες χιλιάδες στη χώρα μας αναμένεται  να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία μέχρι το 2025!!!
Αναλύσεις - Μελέτες
Γρίπη - H1N1
Παιδεία και Κοινωνία
Ασφαλιστικό
Ασφαλιστικό - Κόμματα
Ασφαλιστικό - Οικονομία

Μας ενδιαφέρει όλους
Διατροφή
Αλλεργίες
Aids / HIV
Διαβήτης
Ισορροπημένη Διατροφή
Εγκυμοσύνη
Καρδιολογικά Θέματα
Καρκίνος
Ουρολογικά Θέματα
Παχυσαρκία
Πνεύμονας...Ζωής
Οφθαλμολογία
Σεξουαλική Υγεία
Στοματική Υγιεινή
Το Γνωρίζατε αυτό;
Ορθοπεδικά Θέματα
Περιοχή μελών
* Ξέχασα τον κωδικό
*Εγγραφή νέου μέλους
Θέματα
Υγεία & Οικογένεια
Υγεία & Πρόληψη
Υγεία & Άντρας
Υγεία & Γυναίκα
Υγεία & Παιδί
Υγεία & 3η Ηλικία
Υγεία & Ομορφιά
Υγεία & 4 Εποχές
Υγεία & Διατροφή
Υγεία & Ευ Ζήν
Υγεία & Sex
Ψυχική Υγεία

Newsletter
Newsletter
Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Οι πληροφορίες οι οποίες παρέχονται στον διαδικτυακό τόπο medinfo.gr δέν έχουν συμβουλευτικό,
αλλά καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα. Παρακαλόύμε συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.


© 2020 Medinfo   Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.