Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 00:00
MedInfo
Εκτύπωση σελίδας  Στείλ'το σε φίλο 
 


Θεματική Αναζήτηση:


Η Λιγνού Κατερίνα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας, με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Έχει εξειδικευτεί στο αισθητικό μακιγιάζ στην εταιρία Serge Louis Alvarez ONE LOOK και έχει παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μακιγιάζ που διοργάνωσαν οι εταιρίες MALU WILZ και IXIMA με επαγγελματίες μακιγιέρ από το εξωτερικό. Κατέχει δίπλωμα μόνιμου μακιγάζ – Tattoo.

Από το 2001 εργάζεται ως υπεύθυνη αισθητικός στο εργαστήριο αισθητικής «ΚΑΛΛΙΣΤΗ».
Έχει εκτελέσει εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, τα ακαδημαϊκά έτη 2003-2006.

Είναι make-up artist στην εταιρία NIVEA Beaute Beiersdorf Hellas AE και είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση του τμήματος πωλήσεων στο μακιγιάζ.

Από το 2002 μέχρι σήμερα ασχολείται και με την εκπαίδευση ως αναπληρώτρια καθηγήτρια αισθητικής στα δημόσια ΤΕΕ. Έχει διδάξει όλα τα μαθήματα της ειδικότητας, θεωρητικά και εργαστηριακά. Έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα Δαίδαλος του ΥΠΕΠΘ παρουσιάζοντας Body Painting με θέμα «Μουσείο πτηνών υπό εξαφάνιση» (2005). Έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα Εικονικές Επιχειρήσεις στα ΤΕΕ λειτουργώντας τις εικονικές εταιρίες «Ελιξίριο Ομορφιάς» και «Ομορφιά...των άκρων» (2007).

Από το 2002 μέχρι και σήμερα διδάσκει το μάθημα «Στοιχεια Ειδικής Διατροφής» (εξεταζόμενο μάθημα πανελληνίων εξετάσεων για την ειδικότητα αισθητικής-κομμωτικής) στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη (ΠΔΣ). Έχει συμμετάσχει και στη διαδικασία επιλογής θεμάτων του ΥΠΕΠΘ στις πανελλήνιες εξετάσεις των ΤΕΕ.

Έχει παρουσιάσει σε συνέδρια του Σ.ΕΠ.Α.Ε. και έχει δημοσιεύσει στο περιοδικό του ίδιου συλλόγου «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ σήμερα» τις εργασίες της με τίτλους : «Η αποτελεσματικότητα των LASER στην αποτρίχωση» , «Φως και ευαίσθητο δέρμα», «Βότανα και ομορφιά» , «LASER αποτρίχωσης: αλήθειες και μύθοι» , «Φτιάξτε μόνοι σας φυσικά καλλυντικά» , «Μέθοδοι αποτρίχωσης για πρόσωπο και σώμα».

Έχει συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια του κλάδου όπως Σ.ΕΠ.Α.Ε., ΠΣΑΜΚΑ, BEAUTY κ.α.Αναλύσεις - Μελέτες
Γρίπη - H1N1
Παιδεία και Κοινωνία
Ασφαλιστικό
Ασφαλιστικό - Κόμματα
Ασφαλιστικό - Οικονομία

Μας ενδιαφέρει όλους
Διατροφή
Αλλεργίες
Aids / HIV
Διαβήτης
Ισορροπημένη Διατροφή
Εγκυμοσύνη
Καρδιολογικά Θέματα
Καρκίνος
Ουρολογικά Θέματα
Παχυσαρκία
Πνεύμονας...Ζωής
Οφθαλμολογία
Σεξουαλική Υγεία
Στοματική Υγιεινή
Το Γνωρίζατε αυτό;
Ορθοπεδικά Θέματα
Περιοχή μελών
* Ξέχασα τον κωδικό
*Εγγραφή νέου μέλους
Θέματα
Υγεία & Οικογένεια
Υγεία & Πρόληψη
Υγεία & Άντρας
Υγεία & Γυναίκα
Υγεία & Παιδί
Υγεία & 3η Ηλικία
Υγεία & Ομορφιά
Υγεία & 4 Εποχές
Υγεία & Διατροφή
Υγεία & Ευ Ζήν
Υγεία & Sex
Ψυχική Υγεία

Newsletter
Newsletter
Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Οι πληροφορίες οι οποίες παρέχονται στον διαδικτυακό τόπο medinfo.gr δέν έχουν συμβουλευτικό,
αλλά καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα. Παρακαλόύμε συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.


© 2019 Medinfo   Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.